Tervetuloa taloon!

onneksi olkoon koulupaikasta. Tällä sivulla sinulle esiintyvät mukava ry:n puheenjohtaja sekä fuksivastaava yhdessä tulevien pienryhmäohjaajien kanssa, jotka ovat paikalla teitä varten.

Puheenjohtajan tevehdys

Hei, sinä tuleva musiikinopettaja! Onneksi olkoon koulupaikasta ja hyvästä valinnasta.

Minä olen Loviisa Minkkinen, Mukava ry:n puheenjohtaja ja minulle on ilo ja kunnia toivottaa teidät tervetulleiksi perheeseemme. Muko-perheeseen, joka ottaa avosylin vastaan:  haastaa, tsemppaa, yrittää, nauraa päin naamaa ja nauraa kanssanne. 

Tulin itse Ouluun ja Oulun yliopistoon 2016 ja kirjoitan nyt keväällä 2019 kandiani! Uusi paikakunta ja opinahjo jännittivät tietenkin aluksi. Onnekseni minua olivat jo pääsykokeissa vastassa avoin hallituksen väki, rempseät opettajat sekä aurinkoiset tuutorit ja fuksivastaava. Heidän ansiosta oli syksyn tullen kaikkeen helppo tottua: infotulvan yllätettyä he muistuttivat kaikesta yhä uudestaan ja uudestaan, yliopistossa eksyttyäni he tarjosivat ohjeita ja virallisten asioiden hoitamiseen heiltä löytyi yhteystiedot.

Lukuvuoden 2019-2020 tuutorit ovat Arttu Oikarinen ja Katriina Pohjo. Heihin pääsettekin tutustumaan jo hyvissä ajoin ennen syksyä. Heidän lisäkseen hallituksen fuksivastaava Roosa Kukkonen on teitä avosylin vastassa syksyn tullen. Olen itse saapumishetkellänne äitiyslomalla, mutta tulemme varmasti törmäämään syksyn aikana!

Tulkaa siis avoimen uteliaina taloon ja uskaltakaa kysyä!

Loviisa Minkkinen

Puheenjohtaja

Mukava ry

fuksivastaavan ja tuutorien tervehdys

Moi kaikki uudet fuksit!

Me ollaan Katriina ja Arttu, teidän tulevat pienryhmäohjaajat sekä Mukava ry:n fuksivastaava Roosa. Olemme vuoden 2018 fukseja ja täällä teitä uusia opiskelijoita varten. Kukaan meistä ei ole Oulusta kotoisin, mutta olemme kotiutuneet hyvin ja saaneet paljon ystäviä. 

Miksi MuKo?

Meitä yhdistää innostus musiikkiin, mutta meillä on erilaiset musiikilliset taustat. Katriina ja Roosa ovat soittaneet klassista pianoa lapsesta asti. Arttu keksi vasta lukiossa että musiikki on kivaa ja ehti kokeilla toistakin alaa ennen mukolle tulemista. Opettaminen ja nuorten kanssa työskentely kiinnosti meitä kaikkia, joten musiikkikasvatus tuntui oikealta alalta.

MuKolla meitä on jokaisella vuosikurssilla noin 20 opiskelijaa. Pienen opiskelijamäärän takia täällä tutustuu helposti muihin mukolaisiin ja mukaviin opettajiin.  Meillä on loistava yhteishenki koko koulutusohjelman kesken.

Mukolla ryhmäytymistä tapahtuu helposti opintojen ohella. Monilla kursseilla on paljon yhdessä tekemistä ja soittamista, joten toisiin tutustuminen tapahtuu siinä samalla. Ryhmäytymistä edistävät myös monet erilaiset tapahtumat. Fuksivuotena on monipuolisesti kursseja; musiikkiliikunnasta ja luokkamusisoinnista viestintään ja vaikuttamiseen, kaikesta tulevasta vähän esimakua.

Odotamme innolla teihin tutustumista, uudet fuksit, ja autamme teitä mielellämme kaikessa mahdollisessa ja mahdottomassa. Ei kannata olla huolissaan, vaikka ei tuntisi ketään opintojen alussa. Monella muullakin on sama tilanne ja kaikki kyllä löytää täältä ystäviä! Meille saa aina tulla juttelemaan ja kyselemään mitä vaan. :)

Roosa Kukkonen,  Arttu Oikarinen ja  Katriina Pohjo

Mukava ry:n fuksivastaava ja tuutorit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now