Tervetuloa taloon!

onneksi olkoon koulupaikasta. Tällä sivulla sinulle esiintyvät mukava ry:n puheenjohtaja sekä fuksivastaava yhdessä tulevien pienryhmäohjaajien kanssa, jotka ovat paikalla teitä varten.

Puheenjohtajan tevehdys

Tervetuloa muko-perheeseen!

 

Minä olen Mari Laitinen, Mukava Ry:n puheenjohtaja ja haluan onnitella teitä kaikkia, jotka hyväksyttiin opiskelemaan musiikkikasvatusta Oulun yliopistoon! Tämä perhe auttaa teitä opiskeluissa, tsemppaa, haastaa ja nauraa kanssanne. 

 

Aloitin itse opinnot Oulussa 2017. Muutin Jyväskylästä Ouluun yksin tuntematta ketään, mutta jo ensimmäisen päivän jälkeen sain rinnalleni paljon uusia ystäviä, joiden kanssa on ollut ilo opiskella. Vaikka pääsykokeet jännittivät, niistä suoriuduttiin kunnialla…ainakin suurimmaksi osaksi. Minulle jäi kokeiden jälkeen tunne siitä, että Oulu oli oikea paikka minulle. Tuutorien avulla selviydyttiin syksyn infotulvasta eikä asioista jäänyt epäselvyyksiä. Vastauksia sai aina tarvittaessa. Olin itse tuutorina seuraavana vuonna ja vaikka hommaa oli paljon, en vaihtaisi näitä päiviä mihinkään.

Olin vaihdossa 2019 syksynä Englannissa, joten minulta voi tulla kysymään myös vaihtoon liittyvistä asioista. 

 

Uusien opiskelijoiden saapuminen taloon on aina yksi vuoden kohokohdista. Toivotan uudet perheenjäsenet tervetulleiksi mukaviin juttuihin! 

 

Mari Laitinen

Puheenjohtaja

Mukava ry

fuksivastaavan ja tuutorien tervehdys

Moi kaikki uudet fuksit!

Me ollaan Katriina ja Arttu, teidän tulevat pienryhmäohjaajat sekä Mukava ry:n fuksivastaava Roosa. Olemme vuoden 2018 fukseja ja täällä teitä uusia opiskelijoita varten. Kukaan meistä ei ole Oulusta kotoisin, mutta olemme kotiutuneet hyvin ja saaneet paljon ystäviä. 

Miksi MuKo?

Meitä yhdistää innostus musiikkiin, mutta meillä on erilaiset musiikilliset taustat. Katriina ja Roosa ovat soittaneet klassista pianoa lapsesta asti. Arttu keksi vasta lukiossa että musiikki on kivaa ja ehti kokeilla toistakin alaa ennen mukolle tulemista. Opettaminen ja nuorten kanssa työskentely kiinnosti meitä kaikkia, joten musiikkikasvatus tuntui oikealta alalta.

MuKolla meitä on jokaisella vuosikurssilla noin 20 opiskelijaa. Pienen opiskelijamäärän takia täällä tutustuu helposti muihin mukolaisiin ja mukaviin opettajiin.  Meillä on loistava yhteishenki koko koulutusohjelman kesken.

Mukolla ryhmäytymistä tapahtuu helposti opintojen ohella. Monilla kursseilla on paljon yhdessä tekemistä ja soittamista, joten toisiin tutustuminen tapahtuu siinä samalla. Ryhmäytymistä edistävät myös monet erilaiset tapahtumat. Fuksivuotena on monipuolisesti kursseja; musiikkiliikunnasta ja luokkamusisoinnista viestintään ja vaikuttamiseen, kaikesta tulevasta vähän esimakua.

Odotamme innolla teihin tutustumista, uudet fuksit, ja autamme teitä mielellämme kaikessa mahdollisessa ja mahdottomassa. Ei kannata olla huolissaan, vaikka ei tuntisi ketään opintojen alussa. Monella muullakin on sama tilanne ja kaikki kyllä löytää täältä ystäviä! Meille saa aina tulla juttelemaan ja kyselemään mitä vaan. :)

Roosa Kukkonen,  Arttu Oikarinen ja  Katriina Pohjo

Mukava ry:n fuksivastaava ja tuutorit

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now